#AlcaladeHenares – Pe tot parcursul anului universitar 2022-2023, FRAC (Centrul de Formare, Resurse și Activități pentru Tineret) al Direcției Tineret a organizat numeroase activități de formare și educație. Cursurile și atelierele au reprezentat o alternativă excelentă de întâlnire în spații culturale și educaționale sigure pentru populația de tineret.

În luna mai s-au încheiat Atelierele de Comic, Desen Digital și Magie, la care au participat un total de 36 de tineri, desfășurând trei gale de magie la Casa de la Juventud, una cu ocazia Zilei Internaționale a Magician și altul ca finalul cursului și în ApS ¡Vente! a juca. Până pe 22 mai puteți vizita Expoziția publicației „Biñetas 38”, o specială aniversare a 50 de ani de la telefonul mobil, care cuprinde toate benzile desenate realizate de elevii Atelierelor de Comic și Desen Digital, putând fi descărcată și de pe www . comiclavuve.blogspot.com.

ATELIER DE ARTĂ URBANĂ

Atelierul de Artă Urbană este o altă dintre inițiativele organizate de FRAC cu vizibilitate mai mare, activități cu două vedete, JUVE WALL cu două intervenții realizate de tineri artiști și JUVE SHOWCASE, un proiect pe fațada Juve cu un total de 9 acțiuni în colaborarea cu diferite asociații și programe ale diferitelor departamente ale Consiliului Local al orașului Alcalá.

La începutul lunii iunie Atelierul de Teatru se va încheia cu reprezentația finală a piesei „Epoca mâniei” la care vor participa toți elevii.

Consilierul pentru Tineret, Alberto González Reyes, a ținut să evidențieze „implicarea tinerilor din Alcalá atunci când își dedică o parte din timpul liber și formării prin oferta municipală largă” și propune ca aceștia să participe la noile cursuri și ateliere pentru anul 2022-2023. , pentru a cunoaște informațiile puteți contacta la telefon 91.889.66.12, prin WhatsApp 646081118 sau personal la La Juve.

Sursa: Un total de 27 de tineri au promovat cursul de monitor în timpul liber de la Școala Henar