Consiliul orașului Alcalá de Henares a lansat noi acțiuni de îmbunătățire a terenului municipal de rugby Luisón Abad, în cadrul Plan de Renovare a Spațiilor Sportive care acumulează investiții în valoare mai mare de 10 milioane de euro de la 2018 și are investiții viitoare în valoare de 5,5 milioane de euro.

Acțiunile au constat în renovarea gazonului artificial , cu o dotare economica de . .797, 47 euro (TVA inclus) 47% municipal printr-o modalitate de închiriere care include instalarea și întreținerea ; instalarea unei noi tribune pentru 200 persoane din partea de nord-vest a terenului de joc, cu o investiție de 90.45 euro (TVA inclus) din bugetul municipal; si renovarea iluminatului terenului municipal, cu montarea de noi corpuri de iluminat LED. , o acțiune care a avut o investiție de 45. euro . În plus, Consiliul Local a condiționat și parcarea de lângă Luisón. Domeniul municipal Abad în mandatul trecut.

Noul gazon, care îndeplinește toate cerințele stabilite de Federația Spaniolă de Rugby, va permite ca facilitatea să fie practicată continuu în orice situație meteo, atât pentru antrenamente, cât și pentru competiții în secţiunile de sport şcolar, amator şi federat.

În plus, noua tribună are un design modular și detașabil, alcătuit din două secțiuni separate și două rânduri de scaune, toate cu spătar înalt cu excepția spațiilor rezervate persoanelor cu mobilitate redusă, care vor avea o zonă marcată cu două pictograme. În plus, fiecare secțiune de standuri are o linie de balustrade de protecție pentru utilizatori atât în ​​lateral, cât și în spate.

În această dimineață, primarul Javier Rodríguez Palacios, al doilea viceprimar și președinte al Ciudad Deportiva Municipal, Alberto Blázquez, și consilierul pentru sport, Julián Cubilla, au vizitat facilitățile și au însoțit Club de Rugby Alcalá într-o zi de sport pentru copii organizată în colaborare cu Federația Madrid Rugby. În plus, primarul a dăruit Clubului de Rugby Alcalá un tricou pentru echipa de rugby Montauban, oraș francez cu care Alcalá de Henares a devenit de curând geamăn. La rândul său, Alcalá Rugby Club i-a dăruit primarului un tricou de la echipa Alcalá.

În timpul dimineții, a organizat o zi de sport pentru copii, cu participarea echipelor din întreaga Comunitate Madrid în sub-, sub-8 și sub-6.

Imagine 11

Imagine9

Imagine8

Imagine7

Sursa: 2022 Terenul municipal de rugby Luisón Abad are un gazon nou , gradele și iluminatul cu LED