Cultura nu se oprește în Alcalá de Henares. În acest weekend, Teatrul Salon Cervantes va găzdui trei propuneri destinate tuturor tipurilor de public. Umorul „The Baker-Miller boys”, formații simfonice de renume și zarzuela se vor întâlni vineri 25, sâmbătă 20 și, respectiv, duminică 27 din februarie, pe panourile principalei zone pitorești a orașului.

Vineri, de la 20 ore, actorii Álvaro Nogales, Adrián Perea și Andrea M. Santos, se va confrunta cu o societate care a decis sa considere ca pentru a fi suficient de masculin trebuie sa renunti la libertatea de a-ti vopsi unghiile sau de a te imbraca intr-un mod „nepotrivit”. Aparițiile din „Băieții Baker-Miller” vor declanșa, fără îndoială, râsul constant al spectatorilor.

La fel, Banda Sinfónica Complutense va primi sâmbătă 26, la orele 18, către Formația Simfonică Municipală Madridejos (Toledo). A XXII-a Întâlnire a Trupelor Orașene din Alcalá include în programul său „Fiestas en Levante”, de Manuel Carrascosa; Simfonia Nobilissima de Robert Jager; „Două dansuri latine”, de André Waignein, și El Camino Real, de Alfred Reed.

Weekendul de la Teatro Salón Cervantes se va încheia cu zarzuela „La of ciorchinul de trandafiri”, duminica la 18 orele. Acțiunea are loc în Madridul din 1934, unde conflictele amoroase încurcă diverse personaje între dramă și umor.

Biletele pentru Spectacole pot fi achiziționate la casa de bilete a teatrului și la www.culturalcala.es.

Sursa: Teatrul Salón Cervantes este plin de umor, zarzuela și muzică simfonică în ultimul weekend din februarie