Conținutul dvs. ajunge aici. Editați sau eliminați acest text în linie sau în modulul Setări conținut. De asemenea, puteți stila fiecare aspect al acestui conținut în modulul Setări de proiectare și chiar puteți aplica CSS personalizat acestui text în modulul Setări avansate.

Alcalá de Henares a găzduit unul dintre evenimentele premergătoare Congresului Societății Spaniole de Farmacie Clinică, Familială și Comunitară (SEFAC), care a constat dintr-un „Cort de Sănătate pentru Populație” în care toate persoanele care Ei au putut cunoaște direct munca pe care o desfășoară și serviciul oferit de profesioniștii din domeniul farmaceutic.

Primarul Javier Rodríguez Palacios, primarul Sănătății, Blanca Ibarra, rectorul Universității din Alcalá, José Vicente Saz, reprezentanți ai echipei de decani ai Facultății de Farmacie al Universității din Alcalá, directorul general al Inspecției și Reglementării Sănătății din Comunitatea Madrid, Elena Mantilla, președintele SEFAC, Vicente J. Baixauli Fernández , președintele SEFAC Madrid, Ángela González, președintele Colegiului Farmacistilor din Madrid, Primarul Manuel Martínez Peral și vicepreședintele Colegiului Farmacistilor din Madrid, Óscar López Morena , au vizitat cortul și au verificat la persoana întâi atmosfera deosebită și participarea cetățenilor.

Javier Rodríguez Palacios a apreciat „ munca extraordinară depusă de profesioniștii din domeniul farmaceutic, în special în orașul Alcalá de Henares” și a mulțumit „ colaborarea totală a farmaciștilor locali în acest Cort de Sănătate pentru Populație”.

În timpul evenimentului, toți participanții au putut învăța de la experții farmaceutici cum să efectuați teste rapide, măsurători de presiune, testarea glicemiei , modul de utilizare a inhalatoarelor pentru astm și utilizarea corectă a medicamentelor, precum și conservarea și păstrarea acestora. În plus, vor fi furnizate și informații despre modul de utilizare a fotoprotectoarelor pentru piele și despre modul de reciclare a recipientelor și medicamentelor expirate sau deja folosite.

. ) Sursa: Succesul „Cortului Sănătății pentru Populație” al Societății Spaniole de Farmacie Clinică, Familială și Comunitară din Plaza de…