Primarul, Javier Rodríguez, viceprimarul, Miguel Ángel Lezcano, și consilierul pentru educație, ) Diana Díaz del Pozo, a asistat în această dimineață la festivitatea de premiere a elevilor Școlii Municipale pentru Adulți în Sala Plenurilor Consiliului Local.

La început. , diplomele au fost predate delegaților atelierelor de Engleză, Informatică, Istoria bunicilor noștri, Mindfulness și memorie, Atelier de matematică, Scriere și calcul, Plimbare prin istoria Spaniei, Cinema și comunicare, Club de lectură, Pictură pe pânză, Nutriție și Sănătate, Franceză, Atelier literar, Mediu și Creștere Personală prin Hatha Yoga.

Apoi, granițele lor au fost livrate elevilor de liceu și în final diplome persoanelor care au absolvit Free Teste secundare. Școala Municipală pentru Adulți din Alcalá de Henares este o singură entitate publică și gratuită care asigură această pregătire în Coridorul Henares și a calificat 100% dintre participanți.

Pentru a încheia evenimentul, primarul, Javier Rodríguez Palacios, a luat cuvântul, subliniind importanța sărbătoririi depunerii diplomelor în sala de plen, ” ceea ce a fost de când – a afirmat– pentru că am avut doi ani grei și astăzi de la Consiliul Local și EMA, cărora le mulțumesc pentru munca lor minunată, putem sărbători efortul dumneavoastră și ați cules roadele, pentru că la începutul cursului aveam îndoieli dacă ne putem reuni pentru a sărbători acest moment”, a subliniat primarul; care a vrut să dedice câteva cuvinte și elevilor care au trecut de liceu “Felicitări, –le-a spus– viața oferă întotdeauna a doua șansă. Viața este complexă și atingerea scopului este important, indiferent de vârsta pe care o ai”.

Sursa: Școala Municipală pentru Adulți încheie cursul cu o ceremonie emoționantă de livrare a diplomelor și a granițelor