Sâmbătă, 27 august și în cadrul Târgurilor 2022, unul dintre evenimentele tradiționale de la Târgurile și Festivalurile din Alcalá: expoziție a Forțelor Armate și a Corpului Securității Statului, la care va avea loc o expoziție cu material Bripac, și vor participa Garda Civilă, Unitatea Militară de Urgență, Corpul Național de Poliție, Poliția Locală și Protecția Civilă.

Membrii BRIPAC vor efectua sărituri manuale de deschidere, se va putea verifica și modul în care funcționează Unitatea Ghizilor Canini și cum acționează experții în dezactivarea explozivilor TEDAX-NRBQ ai Poliției Naționale.

Consilierul pentru Securitate din Alcalá și viceprimarul, Alberto Blázquez, a subliniat rolul remarcabil pe care Poliția Locală și Protecția Civilă din Alcalá de Henares îl vor avea în expoziție. „Participanții vor putea vedea direct materialul disponibil diferitelor unități care asigură securitatea în oraș, precum și să participe la o demonstrație a unităților de motociclete și drone ale Poliției Locale Alcalá”, a spus Blázquez .

In plus, cei mici vor putea primi cursuri de Siguranta Rutiera pe trotineta electrica date de Politia Locala a municipiului Complutense.

Programarea va avea loc incepand cu : 00 ore la centrul sportiv Val și în cursul dimineții diferitele sectoare își vor arăta modul de lucru prin demonstrații live, care de obicei sunt întotdeauna destul de spectacol.

Sursa: Sâmbăta viitoare Alcalá de Henares găzduiește o mare expoziție a Forțelor Armate, Corpului de Securitate al Statului, Poliția L…