Piesele lui sunt pline de referiri la seriale și filme cu titluri precum Pulp Fiction, Demogorgon sau San Junipero. Iubitori de cinema și autori de rock îngrijit și sofisticat, nimeni mai bun decât Rufus T. Firefly pentru a deschide ediția 51 a ALCINE, un Festival de Film organizat pe 3 noiembrie de City. Consiliul din Alcalá de Henares și Comunitatea Madrid. Cu sala plină la Teatro Salón Cervantes, trupa din Aranjuez și-a prezentat noul album, ‘El Largo Mañana’, în ultimul concert programat anul acesta în Comunitatea Madrid.
. În acest fel, a început o nouă ediție, și o nouă etapă, a celui mai vechi festival de film din Comunitatea Madrid. După aniversarea 50, ALCINE își netezește ridurile cu o nouă direcție artistică și încorporarea de noi tinere talente în echipa sa obișnuită, cu intenția de a menține festivalul. ca eveniment de referință care este, în timp ce proiectează să ajungă la noi audiențe.

Un exemplu în acest sens a fost reprezentația de deschidere a lui Rufus T. Firefly. Consolidată ca unul dintre grupurile de referință din circuitul independent, trupa Víctor Cabezuelo și Julia Martín-Maestro cucerește publicul de mai bine de un deceniu cu sunete pline de ecouri pline de suflet. Energia sa și sunetul său profund sofisticat fug de evident, construind în fiecare producție și în fiecare trăiește o atmosferă de magie și rock cu alunecări către o psihedelie îngrijită și extrem de dependentă.

Acest lucru a fost demonstrat în timpul spectacolului lor de la Teatro Salón Cervantes în fața unui public dedicat, care sa bucurat de prima până la ultima melodie a lui Rufus T. Firefly, un nume care face semn din cap la personajul lui Groucho Marx din clasica ciorbă de gâscă. ( ).

Sursa: Rufus T. Firefly a umplut Teatrul Salón Cervantes la concertul inaugural al lui ALCINE511933