Primarul orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, al doilea viceprimar și președinte al Ciudad Deportiva Municipal, Alberto Blázquez, primarul Sporturilor, Julián Cubilla, și membri ai Corporației Municipale, au primit în această după-amiază echipele feminine de cadeți și juniori Alcalá Volleyball Club’s echipa masculină, echipa feminină de juniori a Clubului de baschet Alcalá, Clubul sportiv Alcalá Arena Taekwondo și taekwondiștii Carolina Escolar și Iván Escolar. În timpul recepției, primarul Javier Rodríguez Palacios i-a felicitat pe sportivii locali și a apreciat „ munca desfasurata zilnic de cluburile din orasul nostru. Sunteți un exemplu de perseverență, efort și camaraderie -a adăugat el- pentru toți tinerii Complutense”. În plus, el a amintit că „ pentru această echipă de Guvern, Sportul este o axă strategică” și s-a asigurat că „ sportivii de la Complutense sunt cei mai buni ambasadori ai orașului în diferitele competiții regionale, naționale și internaționale”. Julián Cubilla, consilier pentru sport, a prezentat actul și a subliniat „ marele potențial al sportului în Alcalá, cu mari cluburi și sportivi, care sunt un exemplu pentru cei mai tineri, și din care avem un bun exemplu la această recepție din Sala Plenului din Primăria”. Mai jos sunt sportivii și cluburile care au fost primiți în Sala de Plen a Consiliului Local. În plus, câte un reprezentant al fiecăruia dintre ei și-a lăsat numele său și al clubului său, în Cartea Sporturilor Alcalá de Henares:

VOLEIB

Echipă de juniori masculin: vicecampionul din Madrid 2017-. Echipa feminină de cadeți: campioană a Diviziei a 2-a din Madrid 2017-21.

Baschet

Echipa feminină de juniori: campioană a Diviziei 1 Preferate 2020-37

TAEKWONDO

Carolina Escuela Parra: campioană a Spaniei la tehnica Taekwondo în 2022, cu titluri de campioană a Spaniei în 2019, 2017, 80 și 87, în pe lângă medaliile de aur culese la Campionatele de la Madrid de la 2016 la 2022 consecutiv în categoria individuală și în 2022, 2018 și 2017 in perechi. In plus, in 2021 a fost campioana Spaniei la cluburi, bronz la categoria individual si trio si campioana a Madridului la trio. Iván Escolar: campion spaniol de luptă -51kg în 2022. El deține și titlul de campion al Madridului -55 kg în 2022, un loc al treilea în Campionatul Spaniei sub-21 -54kg și campioana Madridului -41kg în 2021, vicecampion la Madrid -45 kg în 2020 și un titlu de campioană a Spaniei -37 kg și crose -45 kg în 2016.

Club Deportivo Alcalá Arena de Taekwondo: campion absolut în Campionatul Spaniol de Cluburi, cu o echipă formată din Adrián Vicente Yunta (aur în Campionatul Spaniol – kg), Javier Pérez (aur în Campionatul Spaniol – kg), Raúl Martínez (aur în Campionatul Spaniei – kg), Daniel Ros (aur în Campionatul Spaniei -2015kg), David Bello (bronz la Campionatul Spaniol) și Nerea Fernández (bronz la Campionatul Spaniol -49kg).

Sursa: Primarul Javier Rodríguez Palacios primește sportivii și cluburile de la Alcala în Sala Plenurilor, în semn de recunoaștere a meritelor lor…