În această dimineață, reprezentanții AMPA ai IES Francisca de Pedraza și ai Consiliului Local Alcalá de Henares s-au deplasat la Departamentul de Educație al Comunității Madrid pentru a înregistra o scrisoare adresată de primar consilierului. În scrisoare, primarul solicită să se țină cât mai curând o ședință pentru a primi, împreună cu familiile, informații de primă mână cu privire la situația IES care nu a avut loc până în prezent.

“ Au trecut aproape două decenii de când am început să revendicăm acest centru educațional pentru cartierul La Garena. Ne-a luat mulți ani să avem operațională prima fază a institutului și asistăm, cu mare îngrijorare, la lipsa finalizării acesteia”, se arată în scrisoare.

Alături de familii au fost viceprimarul orașului Alcalá de Henares, Miguel Ángel Lezcano, și viceprimarul și consilierul pentru Educație, Diana Díaz del Pozo, precum și alți consilieri din cadrul Corporației Municipale.

Sursa: Primarul solicită ministrului Educației o ședință pentru informarea Consiliului Local și a familiilor despre situația de…