Duminica trecută ultima probă a Circuitului de Cross School 2021-22, cu Crosul de Închidere desfășurat pe pista de atletism Antonio Fernández Ortiz a Municipalității Orașul Sportiv Val. În total, au fost peste 4. participanți la cele 8 evenimente din calendar, care a inclus curse în cele cinci raioane, la IES Antonio Machado și două evenimente pe pista de atletism Antonio Fernández Ortiz pentru a sărbători atât deschiderea, cât și închiderea circuitului.

Primar, Javier Rodríguez Palacios, s-a asigurat că „ Circuitul de Cross School a fost un succes, cu o participare magnifică și o atmosferă grozavă la fiecare dintre probele care au avut loc în diferitele cartiere ale orașului. Este o plăcere -a adăugat el- să văd atât de mulți vecini, de la cel mai mic până la cel mai în vârstă, și multe familii, participând la evenimente sportive și de agrement sănătos”.

În ziua acestei ultime încrucișări a sezonului 2021-700, cel primarul Javier Rodríguez Palacios, al doilea viceprimar și președintele Ciudad Deportiva, Alberto Blázquez, și primarul Sporturilor, Julián Cubilla, i-au însoțit pe sportivi și au participat la ceremonia de premiere.

Sursa: Mai mult de 4700 participanți la Circuitul școlar de cross 2021-22