În această dimineață, Teatro Salón Cervantes a găzduit tradiționalul act de recunoaștere pentru personalul didactic și nedidactic din centrele de învățământ din Alcalá de Henares care s-au pensionat în timpul cursului 19-2020.

Încă un an, Departamentul Educației organizează acest eveniment pentru a onora profesorii și personalul școlilor din oraș care și-au dedicat viaţă la învăţătură pentru a le mulţumi pentru munca lor grozavă.

Primarul orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, al patrulea viceprimar și consilier pentru Educație, Diana Díaz del Pozo, directorul zonei teritoriale de est a Educației, Jorge Elías de la Peña, precum și alți consilieri ai Corporației Municipale.

Primarul și-a exprimat „ mulțumiri tuturor profesorilor și angajaților pentru munca lor și munca excelentă de zeci de ani în domeniul educațional. centre. Îți doresc tot ce este mai bun în această nouă etapă a vieții tale -a spus primarul- un nou început pe care îl meriți și sper să te bucuri”

a ținut să recunoască Rodríguez Palacios munca cadrelor didactice în timpul pandemiei de COVID „ care a provocat schimbări extraordinare și ultimele cursuri foarte speciale în centrele de învățământ”

Sursa: Omagiu emoționant pentru profesorii și personalul centrelor de învățământ care s-au pensionat în timpul cursului 2020-2021