Consilierul pentru Turism, María Aranguren, și consilierul pentru Inovare, Miguel Castillejo, au vizitat astăzi marea expoziție a mașini de epocă care a fost amplasată în Plaza de Cervantes.

Iubitorii de curse cu motor s-au putut bucura în weekend la Alcalá de Henares de XI Ruta Mașinilor de Epocă, în care au fost expuse vreo douăzeci de vehicule anterioare 1940, inclusiv un Rolls Royce emblematic, mai multe Ford A-uri în caroserii diferite, model care anul acesta își marchează 95 aniversare; plus câteva Packards înainte de 1929, un Ford T de la 1924, o dubă Donnet de la 1927 și un reprezentant Cord 812 Beverly de 1937, printre altele.

Vehiculele au ajuns în oraș ieri, sâmbătă, și au fost concentrate în împrejurimile Vechii Fabrici Gal. În continuare, au făcut un tur spre Fuente el Saz și Torrelaguna, pentru a se întoarce în orașul Complutense după-amiaza. Proprietarii și șoferii au venit din diverse părți ale Spaniei.

După concentrarea din Plaza de Cervantes astăzi dimineața devreme, au făcut un nou traseu și s-au întors în Plaza, unde au fost expuse publicului până la 17: ore.

Sursa: A mare expoziție de mașini de epocă în Plaza de Cervantes, o importantă atracție turistică în acest weekend în Alcalá