Centrul sociocultural Zulema din Alcalá de Henares a devenit cel mai recent protagonist al artei murale din oraș. Un nou graffiti, rezultat al frăției dintre tinerii din Columbia și Alcalá de Henares, reflectă pe pereții clădirii mesajul interculturalității transmis de autorii săi, columbianul David Quintero Álvarez. ) și alcalaíno Álvaro Lineros Garena.

Noul graffiti a fost realizat pentru celebrarea Târgului Diversității. Programul Another Way to Move, al Departamentelor Tineret și Copii și Sănătate și Consum, este dedicat expresiei artistice prin graffiti în cadrul programului său de agrement destinat tinerilor.

Consilierul pentru Diversitate și Solidaritate, Alberto González, le-a transmis artiștilor satisfacția și aprecierea sa pentru efortul și îmbogățirea care simbolizează această lucrare, „nu doar în Centrul Sociocultural Zulema, ci pentru cartier și oraș”.

Ambii artiști, sub numele Liner și Barrow, au realizat o lucrare plină de culoare, în care diversitatea de forme, culori, limbi și oameni se amestecă pentru a transmite bogăția și valoarea diversității culturale.

Sursa: Murală nouă artă la Centrul Sociocultural Zulema pentru a revendica interculturalitatea