Vinerea trecută, la Alcalá de Henares a început o nouă propunere culturală, revenind în stradă după doi ani. Acesta este al 5-lea Festival de Magie „Alcalá es Mágica” a cărui programare se extinde în aceste zile prin diferite spații din Cartierul Istoric; Plaza de los Irlandeses, Plaza de Palacio, Capilla del Oidor , Santa María la Rica și Teatro Salón Cervantes servesc drept decor pentru ateliere de magie și spectacole însoțite de muzică și surprize, toate de artiști renumiți, experți în magie.

Vechiul Spital din Santa María la Rica a găzduit vineri Atelierul de magie pentru copii de la 5 până la 14 ani de Cliff The Magician, care va avea loc și astăzi, duminică (https://inscripciones.ayto-alcaladehenares.es/alcalá-es- magic / ), Plaza de los Irlandeses a găzduit spectacolul lui Kayto, iar Patxi și-a oferit spectacolul în Capilla del Oidor.

Ieri, sâmbătă, a început Târgul Magical situat în Plaza de Palacio, care are și un Teatru Călător și un Arc al Secretelor . (Înscrieri anterioare la https://inscripciones.ayto-alcaladehenares.es/alcalá-es-magica/) și care vor rămâne deschise publicului până astăzi, duminică 00: a 12: și de la 18: 00 până la 22: ore. Primarul, Javier Rodríguez Palacios, și consilierul pentru Cultură, María Aranguren, au vizitat Târgul ieri și au putut face schimb de opinii cu publicul și unii dintre iluzioniști, precum „InMagic”, un magician incredibil cu milioane de adepți pe tik. tok.

Aseară, Teatro Salón Cervantes a devenit o mare scenă magică pentru a găzdui o gală mondială a Magic, cu showmanul Karim (Asturias), Kybalion Duo (Argentina și Rusia), cu un spectacol în care schimbarea hainelor nu a fost niciodată atât de rapidă; Raúl Alegría (Cantabria) și numărul său vizual de pe altă planetă; Dani Polo (Galicia), finalist pentru „Pura Magia la TVE”; și Amadeo Edama (La Rioja), cu efecte magice unice în Spania.

În sfârșit, astăzi duminică 22, la : 30 ore, Gala Familiei a Magiei la Teatro Salón Cervantes, dirijat de Héctor San Segundo, și unde vor fi magicienii Cliff The Magician, Kayto și Patxi.

Biletele pentru ambele gale pot fi achiziționate de la casa de bilete a Teatrului și prin www.culturalcala.es

Sursa: Magia, protagonistă în acest weekend la Alcalá