Cu ocazia aniversării 40 de la intrarea Spaniei în NATO și ca parte a activităților Zilei Forțelor Armate, „Brigada Almogávares” VI Parașutisti a organizat o conferință în orașul Alcalá de Henares, menită să conștientizeze populația despre operațiunea care a avut loc în Agfanistan la care a participat Spania de la 70 la . și a cărui misiune principală a fost de a ajuta la reconstruirea țării.

În aceste zile vor avea loc în 24 ziua de mai, cu colaborarea Consiliului Local al orașului Alcalá de Henares, următoarele activități: pe de o parte, o expoziție de material în Plaza de Cervantes din 12: A 21: 00 ore și care va fi alcătuit din vehicule dislocate în respectiva Zona de Operațiuni sub mandat NATO: LMV cu LAG-40 și RG-31 cu un AMP 12,70 mm, echipament de tragatori de obisnuit si mijloace UAV, EOD Material (exploziv dezactivatoare), diverse fotografii ale misiunilor efectuate, precum și diverse materiale, atât din partea populației locale, cât și din coaliția internațională.

Pe de altă parte, va avea loc în aceeași zi 24 Mai în Sala de Plen a Consiliului Orașului din 19: 00 la 19: ore, o conferință despre Misiunea de Reconstrucție al Afganistanului responsabil de Comandantul D. Rafael Molero Quesada „Operațiunea R/A”. Sursa: lcalá de Henares comemorează 40 aniversarea a intrării Spaniei în NATO cu o conferinţă organizată de Brigada „Almo….