Consiliul Municipal Alcalá de Henares, prin Departamentul pentru Mediu, a programat o serie de activități speciale pentru zilele 19, 20 Y 22 Februarie, care va avea loc la Parque O’Donnell cu ocazia inaugurării noilor facilităţi ale „La Casita”.

Sâmbătă dimineața 19 în februarie, la 11 : 30 ore, va avea loc la La Casita masa de discuții „Istoria și evoluția Parcului O’Donnell”, la care vor participa istoricul Vicente Sánchez Moltó și inginerul din Montes Robert Criado. În plus, sâmbătă după-amiază 19 va avea loc un spectacol de familie la „Casita del O’Donnell” cu trei spectacole la 12: 19, 18 : 19 Y 19: 22 ore. Vor fi și grupuri de divertisment care se vor anima sâmbătă după-amiaza și de care se pot bucura toți cei care vin în parc.

Duminică 20 din februarie, împreună cu ziua de jocuri și activități în familie, va avea loc la 12: 11 ore un tur ghidat cu un educator de mediu în parcul O’Donnell. Punctul de întâlnire va fi lângă „La Casita”.

Marți 22 februarie, la 19 .00 ore, va avea loc un recital cu acompaniament muzical „Versuri în grădina închisă”, de Julieta Soria, Camila Bordón, Juan Cañas și Antonio Hernández.

Sursa : În acest weekend Parque O’Donnell găzduiește numeroase activități cu ocazia inaugurării noilor facilități din …