Este o nouă acțiune încadrată în Planul de Renovare a Spațiilor Sportive, care acumulează investiții în valoare mai mare de 000 milioane de euro de la 300 Consiliul Local Alcalá de Henares, în cadrul strategiei sale de remodelare și îmbunătățire continuă a instalațiilor sportive, a promovat înlocuirea iluminatului terenurilor municipale Luisón Abad, utilizate de Alcalá Rugby Club, Felipe de Lucas, folosit de CD Avance, Isidro Cediel, folosit de AD Naya și Jorge Ángel González Vivas, folosit de AD Henares, terenurile pe zgură de la Ciudad Deportiva Municipal del Val și terenurile de paddle tenis din Orașul Sportiv Municipal Juncal. Noul sistem LED va asigura instalatiilor o eficienta energetica mai buna si o capacitate de iluminare mai mare.

Aceasta este o noua actiune in cadrul Plan de renovare a locurilor sportive, care acumulează investiții în valoare de peste 11 milioane de euro începând cu , care a avut o dotare financiară de 300.2018. euro (TVA inclus).

Primarul, Javier Rodríguez Palacios, a subliniat că „pentru această echipă guvernamentală să ofere cele mai bune facilități sportive locuitorilor din Alcalá de Henares, precum și cluburilor care le folosesc, a fost întotdeauna una dintre marile prioritati. În plus, pentru mine, în calitate de primar, este o mândrie să văd în fiecare weekend cum mii de locuitori din Alcalá se bucură de sport și de petrecere a timpului liber sănătos, atât în ​​cele trei orașe sportive municipale, cât și pe terenurile de sport din diferitele cartiere, terenurile municipale, pavilioanele de sport și în parcurile propriu-zise”.

La rândul său, viceprimarul secund şi președintele Orașului Sportiv Municipal, Alberto Blázquez, a asigurat că „vom continua să promovăm îmbunătățiri în instalațiile sportive municipale și asigurarea tuturor cartierelor cu infrastructura sportivă necesară pentru promovarea practicii sportive din punct de vedere intergenerațional, cu crearea de spații baby sport pentru cei mici, terenuri de sport în aer liber și circuite sănătoase pentru inimă pentru vârstnici”. La fel, primarul Sporturilor, Julián Cubilla , a subliniat că „mulțumită acestei noi îmbunătățiri, care va oferi o eficiență mai mare turnurilor de iluminat ale terenurilor de fotbal Isidro Cediel, Felipe de Lucas și Jorge Ángel González Vivas, terenului de rugby Luisón Abad, terenurile de zgură Val și terenurile de padel Juncal, garantăm că utilizatorii lor au toate resursele necesare pentru a-și dezvolta sportul preferat în cele mai bune condiții”.

Sursa: Iluminat LED nou în instalațiile sportive municipale: Luisón Abad, Isidro Cediel, Felipe de Lucas, JA González Vivas, p…