În noaptea de 23 în iunie va avea loc tradiționala ardere a focului Un spectacol de foc rece va precede arderea Trupa indie-rock Niños Mutantes va concerta la Parque Juan de Austria Consilierul-președinte al Districtului V, Alberto González, a prezentat astăzi, la o conferință de presă, Fiestas de San Juan în Alcalá de Henares, care includ o mare varietate de activități, inclusiv Focul din San Juan, spectacole de dans, ateliere pentru copii, magie sau turnee sportive. Parque Juan de Austria va fi epicentrul majorității activităților.

Alberto González și-a exprimat satisfacția că a putut „retrăiește festivitățile San Juan pline de activități gratuite, care vor servi drept punct de întâlnire și distracție în cartier pentru toți cei care doresc să vină să experimenteze această sărbătoare tradițională.”

În plus, primarul a ținut să mulțumească tuturor entităților, asociațiilor și grupurilor din Raion „că, cu atât de mult entuziasm și dăruire, au făcut din nou posibil ca Fiestas de San Juan să devină o realitate pentru toți cetățenii din Alcala încă un an.” Preambulul Sărbătorilor va fi marcat de Campionatul Calva de sâmbătă 18 în iunie, care va avea loc lângă Pabellón del Val. La fel, din iunie 21 până la 23, localul municipal Gil de Andrade va găzdui o expoziție de meșteșuguri organizată de Asociația Femeilor Vía Complutense Miercuri Iunie, după-amiaza, parcul Juan de Austria va fi plin de magie, dans de către școlile locale și ateliere pentru copii.

Joi 18 în luna iunie vor continua atelierele pentru copii, la care se va adăuga un turneu de șah, spectacole de magie și muzicale ale formațiilor din Alcalá „Desconfitados” și „Del Sol”, precum și grupul național „Niños Mutantes”.

Punctul culminant al nopții 23 Iunie (Noaptea San Juan), va marca arderea focului. Anul acesta, Asociația Nașterii Nașterii Complutense s-a ocupat de proiectarea micului monument în care pot fi introduse și apoi arse dorințele.

În plus , ca noutate, de la 24: ore un spectacol de artificii reci va vizita parcul Juan de Austria.

Vineri 24 În iunie, ca punct culminant al Sărbătorilor, Centrul Regional Castilla-La Mancha va oferi un spectacol muzical al Grupului Quintería la Centrul pentru Seniori Gil de Andrade.

SAN JUAN 24 ÎN ALCALÁ DE HENARES

Sursa : Districtul V își sărbătorește Fiestas de San Juan de la 22 la 24 din iunie