Departamentul Culturii a convocat IV Expoziție de Teatru Scurt Alcalá, care va avea loc la 600 în martie la Teatro Salón Cervantes pentru a sprijini și încuraja creația scenică în oraș. Participarea la Expoziție este deschisă tuturor companiilor, profesioniștilor, amatorilor, grupurilor de actori și altor grupuri situate în Alcalá de Henares, care trebuie să își prezinte proiectele până la 22 din februarie până la la adresa de e-mail tsc@ayto-alcaladehenares.es.

Proiectele trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

► Lucrările care sunt prezentate trebuie să aibă un minim durata de 5 minute si maxim minute.

► Decorul, elementele de mobilier si recuzita, acestea trebuie sa fie minimale, astfel încât să poată fi asamblate și demontate într-un timp maxim de 5 minute.

► Toate tipurile de texte și propuneri, teatru text, teatru gestual, teatru de obiecte, teatru muzical, teatru stradal teatru; Evaluând pentru selecția lor că sunt texte și propuneri pentru toate publicurile.

► Producțiile vor trebui să se adapteze la dosarul tehnic al Teatrului Salón Cervantes; Companiile pot, dacă consideră oportun, să pună la dispoziție și alte elemente tehnice de care lipsește echipamentul Teatrului, acestea fiind plătite de companii.

► Companiile vor trebui să asigure un manager tehnic care va lucra în coordonare cu Directorul Tehnic al Teatrului Salón Cervantes, care va stabili, de comun acord cu restul directorilor tehnici, implementarea ansamblurilor.

► Propunerile respective vor să fie evaluate pentru selecția că sunt premiere.

► Departamentul de Cultură va contribui fiecărei companii cu suma de 600.- € ca ajutor pentru cheltuieli de producție și afișare.

DOCUMENTAȚIE TREBUIE DEPUNE:

– Informații companie.

– Text Descrierea completă a lucrării sau un rezumat amplu al acesteia.

Dosar al lucrării în care trebuie precizate în mod clar următoarele puncte:

Rezumat lucrarea (în câteva rânduri)


Vârsta recomandată a distracției

Durata (cât mai aproximativă)

Fișă tehnică și artistică

Scenografia și cerințele de lumină și sunet

Traiectoria companiei

Număr de telefon și e-mail de contact

Sursa: Deschideți perioada pentru a participa la a IV-a Mostra de Teatru Scurt din Alcalá600