Candidatul Partidului Popular si actualul primar al orasului Alcala de Henares, Bartolome Gonzalez, se prezinta la alegerile locale din 22 mai cu dorinta de a castiga un nou mandat si cu scopul de face ca „Alcala sa continue sa evolueze„, dupa 8 ani in fruntea guvernului local.

Candidaturile PP-ului pentru primaria orasului in care traiesc peste 20 de mii de romani au fost prezentate in cadrul unei manifestari organizate la Auditoriul „Paco de Lucia”.

Primarul Bartolome Gonzalez i-a prezentat pe cei 27 de membri ai listei cu care partidul sau va incerca sa obtina inca un vot de incredere din partea electoratului. De aceasta data, in randul candidatilor populari se afla si o romanca, Anamaria Roman, care ocupa pozitia cu numarul 18 si care este cunoscuta ca presedinte a Asociatiei Integra Mas.

Am cea mai buna echipa” a spus primarul despre lista candidatilor sai la primarie: „Este o candidatura puternica, unita si foarte bine pregatita, o echipa care imbina experienta, tineretea, responsabilitatea si loialitatea„.

De asemenea, Gonzalez s-a declarat foarte mandru de acesti opt ani de gestiune in care a realizat numeroase proiecte de infrastructura, in sectorul protectiei sociale, securitatii si conservarii spatiilor vezi.

Referitor la stilul sau de a face politica, Bartolome Gonzalez a promis ca intreaga sa echipa va continua sa munceasca pentru a transforma orasul „fara minciuni, fara masti, fara photoshop, fara artificii si fara machiaj. Pentru ca nu avem nevoie„.