Premiul Național de Dans 2006, Chevi Muraday, se alătură celebrei artiste care triumfă pe Instagram, Miss Beige, într-o propunere surprinzătoare, „Pas de deux”, unde ambii artiști își oferă cea mai ireverentă viziune asupra dansului contemporan. Programarea va avea loc vineri 18 din noiembrie, de la 18: 00 ore, la Teatro Salón Cervantes.

Piesa se învârte în jurul „Centro Di Gravità Permanente” de Franco Battiato, reușind, prin joc, să schimbe axa spectatorului, centrul său de greutate, cu surprize rezultate din improvizație, fără artificii, unde simpla prezență a celor doi interpreți reușește să transmită dorința de a se hrăni de prezența celuilalt și de a profita de potențialul lor.

Miss Beige este un personaj creat de artista multidisciplinară Ana Esmith, absolventă în Artă Dramatică la Școala Internațională de Dramă Philippe Gaulier din Londra. Prestațiile ei triumfă pe rețelele de socializare, unde se prezintă ca o anti-eroină, îmbrăcată mereu în costumul ei învechit de culoare crem, purtând un ciocan inofensiv și emanând mister și neliniște.

Chevi Muraday este un dansator și coregraf renumit, Premiul Național de Dans 2006. Fondator al Companiei Losdedae, a avut în premieră numeroase spectacole cu mare succes de critică și de public de-a lungul a peste 25 ani de experiență.

Biletele, pentru 6 euro , pot fi achiziționate de la casa de bilete a teatrului și de pe www.culturalcala.es

Sursa: Dansul și spectacolul vor fi programați la TSC cu reputatul coregraf Chevi Muraday și mereu ireverențioasa domnișoară Bei…