Oficiul de Transformare Digitală al Planului de Sustenabilitate Turistică din Alcalá de Henares a lansat un proces de consiliere personalizată pentru a îmbunătăți competitivitatea și a accelera procesul de transformare digitală a companiilor turistice din oraș.

Pentru a face acest lucru, este necesar doar să o solicitați prin e-mail-ul sustainabilityturistica@ayto-alcaladehenares.es

Oficiul pentru Transformare Digitală va oferi o consultanță personalizată complet gratuită, responsabilă de o echipă de experți specializați care, în plus, vor însoți companiile pe tot parcursul procesului lor de îmbunătățire în 2022.

. )În acest fel, vor fi lansate acțiuni de conștientizare, formare și consiliere în aspecte precum prezența pe internet și marketingul online, securitatea cibernetică, ajutoare și subvenții, facturare electronică, turism activ, online banking sau inteligență artificială în turism, printre altele foarte diverse. subiecte.

Planul de durabilitate a turismului Alcalá de Henares este cofinanțat de Secretarul de Stat pentru Turism, Comunitatea Madrid și Consiliul Municipal Alcalá de Henares și include o serie de acțiuni în perioada , care vizează îmbunătățirea atractivității și competitivității destinației turistice, evaluând Alcalá de Henares ca oraș al Patrimoniului Mondial pe axele transformării digitale și sustenabilității.

Sursa: Consiliul Local oferă consiliere personalizată gratuită privind transformarea digitală în turism companii din oras