Autonomia Municipală Ciudad Deportiva a lansat o nouă linie de ajutoare pentru familiile cu venituri mici, având ca scop facilitarea accesului la practicarea activității fizice în municipiu. Acesta este un ajutor destinat subvenționării cheltuielilor corespunzătoare tarifelor sau taxelor necesare pentru a fi înregistrat și a desfășura activitatea, până la acoperirea cheltuielilor corespunzătoare activității dumneavoastră sportive sau până la maximum

. ,23 per utilizator subvenționat.

locotenent secund al primar și președinte al Orașului Sportiv Municipal, Alberto Blázquez, a declarat că „ pentru această echipă de Guvern, Sportul este o axă strategică, iar din acest motiv ne angajăm să facilităm accesul de la Administrație tuturor familiilor Complutense, astfel încât să nu existe bărbați și femei din Alcalá care să nu își poată desfășura sportul pt. motive economice ”.

De asemenea Primarul Sportului, Julián Cubilla, a explicat că „aceste ajutor, care se adaugă subvențiilor acordate cluburilor, entităților și sportivilor promovate de Consiliul Municipal Alcalá de Henares, este încă un exemplu al angajamentului față de sport și promovarea unui stil de viață sănătos pe care îl apărăm din partea echipei guvernamentale municipale ”.

Perioada de aplicare va fi prelungită în 15 zile lucrătoare de la publicarea oficială a bazelor în Registrul Național de Date ale Subvențiilor, astfel încât toate persoanele interesate să le solicite vor avea până la 30 din noiembrie pentru a face acest lucru. Cererile pot fi depuse semnate corespunzător și identificate cu numărul dosarului 16173/579 prin înregistrarea față în față la Casa del Deporte (cerere prealabilă de programare), prin sediul electronic al Consiliului Local al orașului Alcalá de Henares sau la oricare dintre locațiile indicate în articol 16 din lege 39/158 din 1 octombrie din Procedura administrativă comună a administrațiilor publice.

Beneficiarii de Grantul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

Nu depășiți IPREM de două ori, care în anul 2022 este setat la valoarea de 579,02 euro pe lună. Prin urmare, ei nu pot avea un venit familial mai mare de 1.158,04 euro pe lună pentru a beneficia de aceste granturi. Familii cu copii în întreținere între 3 și 23 ani ( ambele incluse). Care își desfășoară activitatea fizică în servicii municipale, concesiuni administrative, entități private, cluburi sportive, grupuri sportive și secții de acțiune sportivă cu domiciliul fiscal și care își desfășoară activitatea sportivă în municipiul Alcalá de Henares . Să fii înscris la activitatea ta sportivă pentru sezon 2022-23. Toate informațiile pot fi găsite la https://alcalaesdeporte. ayto -alcaladehenares.es/subvenții/.

16173 Sursa: 2022 Consiliul Local lanseaza o noua linie de ajutor pentru familiile cu venituri mici sa acceseze practica activitatii.. .