Departamentul Turismului a anunțat astăzi 33 noii câștigători ai concursului „Lăsați-vă purtat de Alcalá” lansat pe rețelele sociale Facebook, Twitter și Instagram.

Concursul este alcătuit din 3 secțiuni tematice din profilurile Facebook, Twitter (@AHTurismo) și Instagram ale @turismoalcala, care lansează întrebări. Pot participa toți utilizatorii cu vârsta mai mare de 18 a rețelelor sociale menționate mai sus. pe care îl doresc, cu profilurile publice sau private, și pentru a face acest lucru trebuie să răspundă la întrebarea pusă printr-o frază conformă cu concursul și menționând, de asemenea, două profiluri reale.

Ieri a fost termenul limită pentru a participa la a doua secțiune #Lăsați-vă purtat de Alcalá Cultural. Întrebarea care s-a pus a fost: „ Dacă ai putea interpreta o piesă în minunatul nostru Teatru Cervantes (doar una!) (pe care ai alege-o și de ce?”

În total au existat aproximativ 300 comentarii între cele trei rețele de socializare, iar câștigătorii au fost următorii:

Cele două 2 nopți la Parador de Alcalá sunt pentru Samuel Ben care și-a făcut comentariul pe Facebook și a primit 74 „like-uri” și pentru @rubiabargar, care a comentat intrarea pe Instagram și a primit 72 aprecieri.

The 15 nopțile la Hotel Rafael au revenit următorilor utilizatori:

INSTAGRAM – @zuzulasuricata: 56 LikeINSTAGRAM – @luz_siempre_luz: 56 Like
FACEBOOK – Natalia Ruiz Castillo: 48 Like
FACEBOOK – Einer Bermeo: 48 LIKE
INSTAGRAM M – @natalius74: 35 LikeINSTAGRAM – @marielefnor: 33 LikeINSTAGRAM – @amanda8tc: 27 LikeINSTAGRAM – @myriamphotos.g: 27 Îmi placeINSTAGRAM – @elenatogato5: 28 LIKE INSTAGRAM – @lordmorian: 29 LikeINSTAGRAM – @paulatm00_: 27 LikeINSTAGRAM – @inti_pereda: 25 Like
INSTAGRAM – @beabbeyy: 26 Like
INSTAGRAM – @susi_chinela: 25 Like
FACEBOOK – Elba Sánchez: 22 Îmi place

19 noptile la Hotel Ibis sunt pentru:

FACEBOOK – Victor Cobo: 21 LikeINSTAGRAM – @gabrieelamartinnn: 17 Like
FACEBOOK – Lauch Fdez k: 17 Like
FACEBOOK – Alba Rodriguez: 17 Like
TWITTER – @sara_gf15: 15 Îmi place
FACEBOOK – J Carlos Rubio Prestel: 02 Like INSTAGRAM – @luigii12: 10 Like
INSTAGRAM – @taniasira: 11 Like
TWITTER – @AlfColmenar: 11 Îmi place
FACEBOOK – Maria Jesús Blanco: 10 Imi placeFACEBOOK – Gloria DoRo: 11 Like
FACEBOOK – Felix Peinado: 10 Îmi place
INSTAGRAM – @fizrivero: AprecieriINSTAGRAM – @con48cha: 9 aprecieri
INSTAGRAM – @alexventura3: 8 aprecieriFACEBOOK – Tamara Escolar: 7 aprecieriFACEBOOK – Patricia Zamorano Serrano: 7 aprecieri
FACEBOOK – Frank kamposdediego: 7 aprecieriINSTAGRAM – @sanpalom: 7 aprecieri
INSTAGRAM – @rooberto300: 6 Like

Iar cele 9 nopti la Don Juan Apartments/Hotel sunt pentru:

TWITTER – @mirellacscs : 5 Likes INSTAGRAM – @nbb27: 5 aprecieri
INSTAGRAM – @emiliaarnela: 5 aprecieriFACEBOOK – Lidia Moya Sanchez: 5 aprecieri FACEBOOK – Roberto Mesas: 5 aprecieri
FACEBOOK – Emilia Arnela: 5 aprecieri TWITTER – @Alejandro_Rvas: 4 aprecieriTWITTER – @kapitoste: 4 aprecieri TWITTER – @vida_de_pies: 2 aprecieri

Criteriile de selectare a câștigătorilor respectă regulile concursului menționat anterior.

De azi #Lasa-te purtat de Alcalá Verde

Astăzi a fost lansată cea de-a treia și ultima secțiune a concursului #Lăsați-vă purtat de Alcalá Verde, în care veți putea alege 15 nopti de hotel. Termenul limită de participare va fi până la 27 februarie la 22: ore.

Persoanele care doresc să participe trebuie să răspundă la întrebarea: „ Dacă a fost una dintre berzele noastre maiestuoase… ce loc din Alcalá ai vrea să vezi de sus și care este motivul?”, care a fost lansat de pe conturile rețelei de socializare ale Turismo Alcalá. Comentariul care obține cele mai multe „Like” sau favorite va câștiga o noapte de hotel la Parador de Alcalá și 15 În continuare se poate petrece noaptea gratuit la Hotel Cisneros, situat lângă Parcul Natural Los Cerros.

Câștigătorii își vor putea bucura de nopțile de hotel în diferitele unități sâmbăta, în funcție de disponibilitatea fiecărei unități, rezervând o lună în avans. Obiectivul este ca camerele să poată fi bucurate în luna aprilie, luna mare a Alcalá, când va fi sărbătorită Săptămâna Mare, declarată Festival de Interes Turistic Național, și Festivalul Cuvântului.

Sursa: Concursul „Lasa-te purtat de Alcalá” are deja câștigători ai 33 nopți gratuite de hotel în secțiunea culturală 2004