Duminica viitoare, 29 mai, 00: a 20: ore, se va desfășura o zi de uși deschise la Centrul Municipal de Protecție Integrală a Animalelor (CIMPA). ), situat pe autostrada M-300, kilometru 25, din Alcalá de Henares.

Aceasta este o inițiativă comună a Departamentului pentru Mediu cu asociațiile pentru protecția animalelor APAP Alcalá, Hakuna Matata, Help 3A, Vydanimal Alkalaina și entități dedicate protecției și educației animalelor Sentido Animal și La Gatoteca, împreună împreună cu Salvando Peludos, asociația a premiat Centrul Municipal Cuprinzător pentru Protecția Animalelor.

Consilierul de Mediu, Enrique Nogués, a subliniat că „mulțumită pentru organizarea acestei conferințe Open ușile vor oferi informații cu privire la îngrijirea necesară a animalelor de companie, vor da vizibilitate Centrului pentru Protecția Animalelor și, cel mai important, vor aduce cetățenii mai aproape de adopția animalelor din centru, toate cu sfaturi personalizate în probleme de proprietate responsabilă”.

În cadrul zilelor deschise au fost organizate diferite activități, precum discuții, ateliere, colocvii și tururi ghidate care vor permite vizitatorilor să descopere facilitățile, exploatarea și animalele care trăiesc în centrul.

În zona canina va desfășura o consultanță canină personalizată pe probleme de comportament, la care vor fi prezenți educatori de la Sense Animal, un atelier de „gătit vegan pentru blană” susținut de Vydanimal alcalaína, un masterclass numit „cum să educ animalul meu de companie” de Sense Animal și discuția-dezbatere „comunicarea canină” promovată de Sentido Animal. De asemenea, va avea loc o discuție-colocviu „link with your cat”, care va fi susținută de La Gatoteca.

În plus, va avea loc un catwalk pentru animalele de companie prezentat de participanții la proiectul de voluntariat „Amigos Peluditos”, ateliere pentru copii cu tema „Designing your animal de companie cu Playmais”, o piață a asociațiilor participante și o tombolă solidară.

Consiliul Local reamintește că toate activitățile vor fi gratuite, iar participanții pot fi însoțiți de animalele lor de companie, respectând întotdeauna măsurile de securitate indicate de personalul centrului. Cu toate acestea, tururile ghidate ale CIMPA cu animalele de companie nu vor fi permise.

Sursa: 300 CIMPA va tine an ziua porților deschise pe 300 mai 2022 2022