Primarul, Javier Rodríguez Palacios, viceprimarul, Miguel Ángel Lezcano, viceprimarul, Teresa Obiol, consilierul pentru Persoane Vârstnice, Carlos García, și consilierul pentru Sectorul I, Susana Ropero, au asistat în această dimineață la inaugurarea expoziției lucrărilor care au fost realizate de către vârstnicii care participă la atelierele care sunt predate de voluntari în chiar Centrele Municipale.

În total, mai mult de 1500 lucrări de au fost expuse pictură, pictură pe pânză, ulei, computere, bobine, carapa țestoasă, croșetat, gravură pe sticlă, lagarterana, artizanat sau marqueterie, printre altele.

Rodríguez Palacios i-a felicitat pe elevi pentru că și-au putut relua atelierele, „atât de important pentru tine – a spus el – pentru că te ajută să socializezi, să te distrezi și să înveți meserii atât de interesante”. În plus, a fost foarte surprins de calitatea multor lucrări și i-a invitat pe vecini să vină la Quinta de Cervantes pentru a vizita și a se bucura de expoziție.

Lezcano, între timp, a făcut turul expoziției și a ascultat explicațiile profesorilor: „Vă mulțumesc pentru munca dezinteresată – a spus- pentru că în aceste vremuri este surprinzător că le oferi cunoștințele tale elevilor tăi în schimbul doar satisfacției de a le vedea evoluția și învățarea”.

Expoziția va rămâne deschisă astăzi și mâine de la 9: 00 până la 13: ore și de la 17: 00 la 20: 00 ore.

Sursa: Centrele Municipale pentru Persoane Vârstnice expun mai mult de 1500 lucrări elaborate de elevii atelierelor