Săptămâna trecută a început o nouă ediție a #EligeAlcalá, o campanie a Consiliului Municipal Alcalá de Henares pentru a sprijini afacerile locale în acest sezon de Crăciun.

Obiectivul acestei noi ediții a campaniei #EligeAlcalá este de a dinamiza și promova comerțul orașului, încurajând locuitorii și vizitatorii să facă cumpărături în unitățile Alcalá în perioada Crăciunului.

Din vinerea trecută, 2 decembrie și până pe 8 ianuarie 2023, toate acele persoane care fac cumpărături în magazinele din Alcalá de Henares pentru o sumă minimă de 20 de euro, își vor putea prezenta biletele și vor opta pentru câștigarea bonusurilor de 50 de euro.

Voucherele pot fi folosite în companiile care s-au alăturat programului.

Modul de prezentare a biletelor este simplu, intrând pe web www.eligealcala.es, sau prin portalul de înregistrare municipală al Primăriei la https://inscripciones.ayto-alcaladehenares.es/, completând informațiile necesare și atașând un fotografie a dovezii de cumpărare inițială. Fiecare persoană va putea prezenta câte bilete dorește iar lista de premii va fi publicată pe același portal pe 1 februarie.

Consiliul Local reamintește că biletele de la servicii precum benzinării, restaurante, training, coafor și orice alt serviciu nu sunt incluse în participare.

În plus, în unele zile ale acestor săptămâni vor exista puncte de informare în cartierele Alcalá, suprafețe comerciale și galerii, la care se va putea participa cu asistență.

Sursa: Campania de sprijinire a afacerilor locale continuă #EligeAlcalá