Aseară, actrița Blanca Portillo a călcat cu picioarele pe scena Teatrului Salón Cervantes pentru a juca în „Silencio” de Juan Mayorga. Portillo a oferit o interpretare impresionantă care a impresionat publicul care a umplut sala. O a doua reprezentație va avea loc astăzi și toate biletele sunt, de asemenea, vândute.

„Tăcerea” este reprezentarea unui eseu ascuțit și inteligent. Este un monolog, o adaptare a discursului de admitere la Academia Regală Spaniolă pe care dramaturgul Juan Mayorga l-a rostit în 2019, când ocupa scaunul M. Scris și regizat de către academician, piesa începe când Portillo merge de la tarabe la scenă, îi salută pe academicieni, se înclină în fața unui portret al lui Cervantes.

La finalul spectacolului, Portillo a avut o întâlnire interesantă cu publicul.

Ziua Mondială a Teatrului

Cumunatul weekendului teatral de la Alcalá va fi mâine, duminică, data la care este comemorată Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorirea celei de-a IV-a Probă de Teatrul scurt din Alcalá. De la : 00 ore vă puteți bucura de spectacolul diferitelor companii locale: Maru-Jasp, Mudanzas López, La Locandiera Teatro, Malaya Teatro, Evología, Duelos y Quebrantos, la Cubería, Farflay Teatro, Tío Venancio, Diágoras Producciones, GeneraciónArtes, La Posada de Tin, Vaudeville Circus, Teatrul Independent Alcalaíno și Balade de carne și argint.

Consilierul pentru Cultură, María Aranguren, a explicat că acest weekend „este foarte special, sărbătorim Ziua Internațională a Teatrului participând la rolul impresionant de Blanca Portillo, după care telespectatorii au a putut participa la o întâlnire interesantă cu actrița; În plus, duminică, ziua aniversară, o vom dedica artiștilor locali și vom sărbători o nouă ediție a Spectacolului de Teatru Scurt în care companiile locale își vor expune lucrările”.

Sursa: Blanca Portillo semnează un spectacol impresionant la Teatro Salón Cervantes de Alcalá