Consiliul Local Alcalá de Henares își reînnoiește imaginea asupra Biroul de servicii pentru cetățeni, încorporând mobilierul și informațiile vizuale ca Punct de Informare Digitală, datorită colaborării Departamentelor de Inovare Tehnologică și Regim Interior, conduse de consilierii Miguel Castillejo și, respectiv, Ricardo González Parra. În plus, seniorii cu vârsta de 65 de ani și peste nu vor trebui să facă o programare pentru a fi văzuți.

Biroul de Atenție pentru cetățeni, situat în clădirea Primăriei (la accesul său prin Calle del Mercado), și-a reînnoit mobilierul și informațiile pentru cetățenii care vin personal pentru a efectua orice procedură sau întrebare.

Acest Birou frecventează în medie 200 de persoane pe zi, putând diferenția atenția pentru cele mai complexe proceduri de cele mai imediate datorită organizării calendarelor de programare. Această programare prealabilă poate fi obținută prin calendarul online (https://citaprevia.ayto-alcaladehenares.es/), sau telefonic sau personal. De aceea, au fost incluse două toteme digitale pentru ca locuitorii să-și poată obține programarea direct, chiar și navigând pe site-ul municipal.

Pe de altă parte, pentru persoanele în vârstă de 65 de ani și peste, a fost stabilit un protocol flexibil de asistență, astfel încât să poată fi prezenți direct de personalul municipal, fără a fi nevoie să solicite o programare.

În ceea ce privește reînnoirea Biroul de servicii pentru cetățeniinformații vizuale sunt oferite cetățenilor pe următoarele subiecte:

Site-ul Consiliului Local: https://www.ayto-alcaladehenares.es/ Proceduri online la Sediul Electronic: https://sede.ayto-alcaladehenares.es/Acreditare certificat digital: https://citaprevia.ayto-alcaladehenares.es/certificado-digital-fnmt-de-persona-fisica/Instrucțiuni pentru a vă conecta la rețeaua publică, gratuită și securizată „Alcalá WiFi”.Informații despre descărcarea aplicației „Cuida Alcalá” pentru gestionarea incidentelor.Pentru consilierul pentru Transparență, Inovare Tehnologică și Guvernare Deschisă, miguel castillejo„a fost necesar să se adapteze atenția față în față a cetățenilor la realitatea secolului XXI, nu mai oferind doar un punct de informare digitală, ci luând în serios digitizarea incluzivă pentru persoanele în vârstă de 65 de ani și peste, pe care trebuie să le îngrijim împreună. empatie și respect pentru experiența de viață pe care o prețuiesc”. El adaugă că „mulțumită faptului că, pentru prima dată în acest Consiliu, oferim opțiunea de a efectua orice procedură 100% online, îngrijirea față în față este mult mai concentrată și întărită pentru toate persoanele care nu pot sau nu doresc să se gestioneze singuri în medii virtuale.”

#AlcaláInnova

Sursa: Biroul de Atenție Cetățean al Consiliului Local, renovat ca Punct de Informare Digital și incluziv pentru vârstnici…