Alcalá de Henares a dat startul AH Pride 22, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în care valorile egalității, toleranței și respectului pentru diversitate, într-un oraș care a fost întotdeauna un reper în ceea ce privește incluziunea, diversitatea culturală și sexuală, în care fiecare are un loc.

În această a șasea ediție, Pride AH 22 se va desfășura sub sloganul „22 ani de lupte, drepturi și rezistență”, și va cuprinde un program amplu care va include expoziții, discuții, training, activități de divertisment, DJ, muzică, dans, spectacole și spectacol, cu Plaza de Cervantes ca centru nervos al sărbătorii.

De astăzi, 18 iunie, balconul Primăriei din Alcalá de Henares și turnul Santa María vor străluci culorile curcubeului, după plasarea lor într-un act la care au participat primarul, Javier Rodríguez Palacios, consilierul pentru diversitate, Alberto Gonzále. z, consilierii Blanca Ibarra și Susana Ropero, precum și alți membri ai Corporației Municipale.

În plus, Plaza de Cervantes a fost punctul de plecare pentru autobuzul curcubeu care va face un tur pe străzile din Alcalá. de Henares să facă publice diferitele activități programate pentru comemorarea Mândriei AH 22, cu scopul de a-i oferi vizibilitate maximă și de a promova o mare mobilitate și participare a cartierului.

Sursa: Balconul Primăriei și turnul Santa María arată deja culori LGTBI