Consiliul de Administrație Locală al Consiliului Local Alcalá de Henares a aprobat vinerea trecută bazele specifice care vor guverna apelul pentru probe selective pentru asigurarea a opt posturi la categoria Poliție a Corpului Poliției Locale.

Concret, 6 dintre locuri vor fi pentru acces liber și 2 pentru mobilitate între forțele de poliție. În plus, bazele pentru apelul pentru încă 2 posturi, în acest caz pentru ofițeri, vor fi publicate în curând.

Acești 8 noi agenți vor fi adăugați la 50. agenți care s-au alăturat lotului în ultimii ani. În total, va însemna că agenții 42 s-au înscris în Corp în ultimii 4 ani. În plus, au mai fost încorporați un primar, 3 ofițeri, 3 subinspectori, un inspector, precum și un alt inspector pentru promovare internă.

În total, Poliția Locală Alcalá de Henares acum are 50 membri noi.

„Continuăm să sprijinim consolidarea personalului Poliției Locale și a angajării publice”, a declarat Alberto Blázquez, al doilea viceprimar și consilier al Cetățeanului Securitate.

„Ne-am îndeplinit angajamentul de a crește forța de muncă a Poliției Locale Alcalá de Henares, precum și de a oferi agenților noștri cele mai bune mijloace posibile în cadrul Planului de Modernizare a Poliției Locale pe care îl avem lansat de echipa guvernamentală”, a declarat Blázquez.

Sursa: S-au publicat bazele apelului de angajare publică a 8 noi agenți pentru Poliția Locală Alcalá de Henares