După marele succes al reprezentărilor lui Don Juan Tenorio din Podul trecut, esența mitului va reveni pe străzile orașului în fiecare vineri și sâmbătă a lunii noiembrie sub forma a unui tur ghidat și dramatizat pe Mitul lui Don Juan Tenorio, numit „Epocile lui Tenorio”. Vizitele vor pleca de la Capilla del Oidor la 18: 30 ore.

Vizitele fac parte din Festivalul de Interes Turistic Național „Don Juan în Alcalá” și reprezintă o propunere de vizite turistice care fac o tur al centrului istoric al orașului Alcalá de Henares prin figura mitică a lui Don Juan.

Traseul începe la Oficiul de Turism Capilla del Oidor, continuă prin Plaza de Cervantes, Calle Mayor, Plaza de las Bernardas, Patio de Armamentul Palatului Arhiepiscopal, sala de întruniri a Vechii Mănăstiri din San Juan de la Penitencia, pentru a termina la Ziduri.

„The Ages of Tenorio” va fi repetat vineri și sâmbătă la 18: 30 ore până la pe 26 noiembrie. Prețul este de 5 euro. Toate informațiile și vânzarea biletelor la www.visitalcala.es la numerele de telefon 918892694 și 918810634.

Verifică aici toate detaliile DON-JUAN-TURISMO-918810634

Sursa: Astăzi The Încep vizitele turistice ghidate și dramatizate „Epocile lui Don Juan”