În această dimineață, primarul orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, și al cincilea viceprimar și consilier pentru dezvoltare economică al orașului, ocuparea forței de muncă și formare, Teresa Obiol, au participat la Consiliul de Administrație al Alcalá Desarrollo.

Training, protecția datelor și transparența

Alcalá Desarrollo, a aprobat în Consiliul de Administrație apelul pentru constituirea unei pungi de formatori pentru livrarea de acțiuni didactice care sunt legate la programele de formare în alternanță cu activitatea de muncă pentru șomeri, sau acele alte programe cu caracter mixt de angajare și formare, în care activitatea de formare este combinată cu munca sau practica profesională și care sunt convocate și subvenționate de administrațiile publice sau prin semnarea acorduri cu Consiliul Municipal Alcalá de Henares.

Prin această acțiune se urmărește să de a lucra pentru unul dintre obiectivele stabilite de Entitatea Publică de Afaceri „Alcalá Desarrollo”, ca mijloc propriu al Consiliului Local Alcalá de Henares, și anume proiectarea și implementarea inițiativelor și a programelor de formare care promovează formarea și dezvoltarea competențelor pentru ocuparea forței de muncă.

Au fost aprobate și formularele pentru exercitarea drepturilor de protecție a datelor: acces, ștergere, rectificare, opoziție și limitarea utilizării acestora.tratare pentru publicarea acestuia pe site-ul EPE ‘Alcalá Desarrollo. ‘, pentru exercitarea drepturilor părților interesate și procedura internă de prelucrare a acestora. Cu aceste acțiuni și odată cu aprobarea continuității și începerii unora dintre contractele de întreținere, „Alcalá Desarrollo” continuă să-și facă transparentă managementul și continuă să structureze dezvoltarea socioeconomică a municipiului nostru.

Sursa: Alcalá Development aprobă constituirea unei pungi de formatori pentru a promova formarea