Viceprimarul, Miguel Ángel Lezcano, consilierul pentru cultură, María Aranguren, și consilierii Susana Ropero și Miguel Mayoral, au participat în această dimineață la deschiderea Târgului de carte, care are loc a XXXIX-a ediție cu o noutate atractivă: nume de top din literatura spaniolă contemporană vor participa la Târg .

In aceasta dimineata a avut loc intalnirea cu Nieves Concostrina la 12: 00 ore și după-amiaza, la 19: 00 cu Laura Kidney.

Lezcano, Aranguren și restul consilierilor, însoțiți de Gustavo Blázquez, coordonatorul Târgului, și de Luis Alberto Cabrera, șef al Serviciului Bibliotecă, a făcut turul Târgului format din 28 standuri de la 19 librării.

Plaza de Cervantes a avut o atmosferă grozavă cu un public numeros turul cabinelor, bucurându-se de Orașul Patrimoniului Mondial și de șoptitorii de versuri care dădeau culoare mediului înconjurător.

În următoarele zile vor fi mai mulți autori care vor vizita Târgul precum Carmen Posadas vineri 22 aprilie, J. Manuel Lucia Megías, Francisco Peña și Gonzalo Escarpa la 23 aprilie, Olalla García, M. Vicente Sánchez Moltó, José Ovejero și Edurne Portela la 24 aprilie; Vineri 28 în aprilie va fi rândul lui Antonio Lucas, sâmbătă 30 Paloma Sánchez – Garnica, José Ángel Mañas și David Vicente vizitează Alcalá, Duminică, 1 mai, Roberto Santiago își va primi cititorii și luni, 2 mai, Manuel Jabois va închide Târgul de carte de la Alcalá.

Sursa: Alcalá de Henares: Se deschide publicului Târgul de carte de la Alcalá, care va avea în acest an prezența unor nume mari din …