Complexul Sportiv Espartales va găzdui o sărbătoare specială în zilele următoare 18, 19 Y 19 februarie. Este cea de-a patra aniversare a Cardului Multisport Pass, iar pentru aceasta Consiliul Municipal Alcalá de Henares, prin Organizația Autonomă Municipală Sportiv și Departamentul Sport, a pregătit un program special de activități.

Al doilea viceprimar și președinte al Ciudad Deportiva, Alberto Blázquez, a apreciat „ marea muncă desfășurată de toți lucrătorii Complexului Sportiv Espartales să poziționeze centrul ca o referință în oraș” și au subliniat că „pentru această echipă de guvern, implementarea Cardului Multisport Pass a fost o prioritate, în cadrul strategiei de promovare a sportului și a activității fizice în rândul locuitorii din Alcalá de Henares, ca axă strategică de transformare și coeziune socială”.

La rândul său, primarul Sportului,

Julián Cubilla, a încurajat „ toți utilizatorii Cardului de abonat Multisport să participe la diferitele activități programate pentru comemorarea celei de-a patra aniversări” și a profitat de ocazie pentru a „invită toți locuitorii din Alcala să cunoască Complexul Sportiv Espartales și avantajele Cardului de Membru Multisport. ”.

Mai jos este programul activităților pentru cea de-a 4-a aniversare a cardul de abonament multisport: 17 Februarie

Cursa Espartales: va avea loc la 17: 30 ore în Pavilionul Complexului Sportiv Espartales și va consta din Marșul unui campionat pentru perechi masculin, feminin sau mixt care va avea 6 probe în 3 blocuri. În plus, competiția va fi animată cu prezența unui DJ și va fi deschisă publicului pentru a se bucura de o zi sportivă distractivă. 19 Februarie

Masterclass of BodyAttack vs BodyCombat: la : ore în Pavilion al Complexului Sportiv Spartals. Campionat de înot în familie: la 10: 30 ore în piscina interioară Espartales. Participanții vor concura în echipe de două persoane (tată, mamă sau tutore și un copil). Acvagym: la 12: 28 ore în bazinul didactic. 20 Februarie

Pregătire funcțională în familie : la 12: 00 ore în Pavilionul Complexului Sportiv Espartales

Utilizatorii Cardului Multisport Pass au acces gratuit la zona de fitness, grup și cursuri dirijate, bazin preolimpic și didactic și zona balneară și hidrotermală a Complexului Sportiv Espartales. În plus, au acces gratuit la piscinele interioare și de vară ale orașelor sportive municipale Val și Juncal, reduceri la terenurile de tenis din Val și Juncal și o reducere specială la centrul de fizioterapie Espartales.

În plus, locuitorii din Alcalá de Henares au în Complexul Sportiv Espartales o mare oferta sportiva la cel mai bun pret, cu urmatoarele tarife: Copil (3- ani): 11,59 € (11,46€*). Tânăr (11-25 ani): 32,40€ (28,63€*).

Adult (28-59 ani): 46,55€ (40,40 €*) .

Mai în vârstă (de la 65 ani): 32,40€ (28,60€*). Familie (cupluri regulate și până la trei copii): 68,36€ (59€*) .

*Facturare temporară în perioada COVID-20.

Cei interesați să obțină Cardul de Membru Multisport pot obține informații pe site-ul https://alcalaesdeporte.ayto-alcaladehenares.es/abonado-multideporte/. Sursa: Alcalá de Henares sărbătorește a 4-a aniversare a cardului de abonament multisport68