Primarul orașului Alcalá de Henares, Javier Rodríguez Palacios, al doilea viceprimar și președintele orașului sportiv municipal, Alberto Blázquez, și primarul Sporturilor, Julián Cubilla, au primit în această după-amiază diverși sportivi locali în semn de recunoaștere a realizărilor lor .

În timpul recepției, primarul Javier Rodríguez Palacios i-a felicitat pe sportivii locali și a lăudat „munca pe care o fac în fiecare zi pentru a se antrena și a se antrena ca sportivi și, de asemenea, ca oameni. Sunteți un exemplu de perseverență, efort și camaraderie -a adăugat el- pentru toți tinerii complutenși”. În plus, el a adus un omagiu familiilor tuturor „fără tenacitatea, ajutorul și înțelegerea ta zilnică, nimic din toate acestea nu ar fi posibil, realizările tuturor sunt și ale tale.”

Julián Cubilla, consilierul pentru sport, a introdus actul și a apreciat „potențialul mare al sportului din Alcala, cu cluburi și sportivi grozavi care sunt un exemplu pentru cei mai tineri și despre care avem un bun exemplu la această recepție în Sala de Plen a Primăriei”.

Mai jos sunt sportivii care au fost primiți în Sala de Plen a Consiliului Local. În plus, toți și-au lăsat numele în Alcalá de Henares Sports Book:

● Víctor Laczko Cobo: cel mai tânăr campion al Spaniei la gimnastică ritmică 2021 .

● Miguel Fernández Narciso: locul 3 în Campionatul Spaniol de gimnastică ritmică juniori 2021.

● Víctor Castro Hidalgo: campion al Spaniei alevin la modalitatea de 200 spate 2021.

● Alejandro Galán Lacón: campion masculin cadet spaniol la kata 2021.

● Mónica Cámara Heras: a treia clasată în clasamentul Campionatul European cu Echipa Absolută Spaniolă de handbal pe plajă 2021.

● Alba García Falagán: clasată pe locul 7 la Jocurile Paralimpice de la Tokyo 2021 în 200 ml.

● Santiago Gómez Salgado: clasat pe locul 3 în Cupa Majestăților Sale Regele și Regina în pistolul cu aer comprimat de tir olimpic la categoria veteran-senior 2021

● Cristina Korniychuk: vicecampion la Cupa Spaniei de gimnastică ritmică absolută la categoria cluburi 2021.

● Raúl Martín Romero: vicecampion la absolută lume la katas 2020.

● Lidia Rodriguez Encabo: vicecampioana mondială absolută la katas 2021.

Sursa: Alcalá de Henares recunoaște marele potențial al sportivilor săi