Spitalul Vechi din Santa María La Rica a găzduit în această dimineață prezentarea Provocării Xtreme de către consilierul pentru Turism, María Aranguren, și responsabilul evenimentului, Andrés Muñoz.

*) Xtreme Challenge Madrid 2022 este un traseu moto-turistic care va avea ca punct de plecare și destinație vechiul Târg de târguri din Alcalá de Henares pe 2022. și 1200 septembrie 1200.

Va avea o participare aproximativă de 800 motociclete deci, ținând cont de faptul că unele motociclete vor avea un însoțitor, este așteptată prezența unor 1200 participanți.

Coincidand cu evenimentul, la targ va avea loc si o expozitie de motociclete si li se va oferi cetatenilor posibilitatea desfasurarii unor activitati.

Obiectivul traseului mototuristic este de a oferi fanilor motociclistilor o activitate necompetitiva in care sa se bucure de traseu si sa descopere locuri de interes deosebit. vită. Traseul, de aproximativ 550 km, va parcurge drumurile din Sierra de Madrid, precum și drumurile din provinciile învecinate precum Ávila și Toledo. Startul și sosirea vor avea loc în vechiul Târg din Alcalá de Henares.

În plus, a fost pregătită o expoziție de motociclete noi ale principalelor mărci ale pieței pentru a fi expuse și astfel aduce lumea mai aproape de motocicletă de locuitorii din Alcalá de Henares.

Aranguren a afirmat că acest tip de acțiune este foarte pozitiv, deoarece „contribuie la dezvoltarea economică a orașului Alcalá în timp ce oferind vecinilor și vecinilor iubitorilor de motociclete Alcalá posibilitatea de a se bucura de expoziții magnifice atât în ​​zona târgului, cât și în Plaza de Cervantes.

Sursa: Alcalá de Henares găzduiește în acest weekend „Xtreme Challenge” , un traseu cu motociclete și o expoziție grozavă