Ministerul Agriculturii și Pescuitului, Alimentației și Mediului

Cu acest premiu, Ministerul Agriculturii, Pescuitului și Alimentației dorește să contribuie la promovarea șuncii de calitate, precum și la îmbunătățirea imaginii și poziției acesteia pe piață.

Ministerul Agriculturii, Pescuitului și Alimentației a anunțat „Premiul alimentar spaniol pentru cea mai bună șuncă 2022”, care include modalitățile „Cea mai bună șuncă iberică cu ghindă” și „Cea mai bună șuncă Serrano sau alte figuri de Calitate recunoscută”. Prin acest premiu, pe care Ministerul îl anunță pentru a patra oară, se urmărește să contribuie la promovarea șuncii de calitate, precum și la îmbunătățirea imaginii și poziției acesteia pe piață.

. Potrivit extrasului din ordinul de convocare publicat astăzi de Monitorul Oficial de Stat (BOE), la atribuire pot participa proprietarii firmelor producătoare care au sediul pe teritoriul național, care pot concura la unul sau ambele. modalitati de acordare a premiului, dar numai cu o proba pe modalitate.

In plus, suncale prezentate in concurs vor fi elaborarea proprie a concurentului, si trebuie justificați că în ultimii trei ani a produs minim 1.500 bucăți pe an.

Termenul limită de depunere a candidaturilor va fi de trei luni din ziua următoare publicării rezumatului apelului de atribuire. Cererile de participare trebuie adresate Ministrului Agriculturii, Pescuitului și Alimentației și vor fi depuse, prin registrul electronic al MAPA, în acest sediu electronic. În această adresă web există un model de aplicație standard.

Mai multe informatii Anunțarea premiului „Mâncare din Spania pentru cea mai bună șuncă, an 2022 (BOE) Mâncare din Spania Sursa: Guvernul Spaniei – Agricultură, Pescuit și Alimentație anunță „Premiul alimentar spaniol pentru cea mai bună șuncă 110322″