Agenții Rurali au interceptat și semnalat un bărbat care manipula un laț pentru capturarea de mamifere în orașul Dosrius (Maresme). Operațiunea, desfășurată de agenții rurali ai Zonei de bază a Maresmei și membri ai Grupului Special de Otrăvuri și Antifurt (GEVA) a cadavrului, a demontat și confiscat peste o sută de bucle pentru capturarea animalelor sălbatice. într-o zonă agricolă.

Ancheta Agentilor Rurali a inceput in februarie anul trecut, dupa ce agentii au aflat ca un câine fusese prins într-o astfel de capcană în acest municipiu.

Odată cu prezența legăturilor a fost constatat și o persoană le-a verificat periodic, agenții GEVA l-au interceptat pe individ pe 9 martie în momentul în care acesta îi manipula. La solicitarea agenților a fost descoperită locația a 5 bucle care erau deja instalate și încă 6 bucle care erau gata de utilizare

Într-o inspecție ulterioară, ofițerii au putut să localizeze și să înlăture 91 mai multe legături în cadrul aceleiași proprietăți. Cert este că în anul 2017 agenții rurali se raportaseră deja la muncitorii aceleiași ferme pentru aceleași fapte.

Sursa: Agenții rurali raportează o persoană pentru că a folosit legături pentru a vâna mamifere