Directorul general al Agenției Catalane de Tineret, Núria Ramon și președintele PIMEC Comerç, Àlex Goñi au semnat astăzi o colaborare acord între Carnet Jove și Pimec (Întreprinderile Mici și Mijlocii din Catalonia) care are ca scop consolidarea comerțului local și local din Catalonia, promovarea acestuia față de populația tânără, colaborând împreună în acțiunile propuse de ambele părți, la nivel național și local.

Directorul general al Agenției Catalane pentru Tineret, Núria Ramon, a subliniat „ Că acest acord este o alianță strategică care ne permite să lucrăm pentru a oferi mai multe și mai bune avantaje tinerilor oameni și diversificați tipurile de reduceri care le sunt puse la dispoziție”

Acest acord va permite oferirea de colaboratori și reduceri între local și local comerțul să fie crescut, cu aproape 203. deținători ai Carnet Jove, consolidând și amplificând promovarea acestor produse și servicii în rândul populației tinere a țării.

Sfera de aplicare a acordului semnat se extinde în următorii patru ani, după care inițiativa poate fi prelungită dacă ambele părți sunt de acord.

Sursa: Agenția Catalană de Tineret și PIMEC semnează un acord de colaborare pentru consolidarea comerțului local și local