Directorul Agenției Catalane de Turism (ACT), Narcís Ferrer i Ferrer, a anunțat în această după-amiază, la Salou, o campanie specială de promovare a turismului pe piețele internaționale evaluată la 300.206 euro, finanțat cu % de ACT și Turespaña. Aceasta este o campanie digitală care va avea un impact semnificativ asupra platformelor TripAdvisor și Expedia și va începe în aprilie.

Scopul organismului de promovare turistică al departamentului „Companie și Muncă este de a atrage vizitatori pe piețele din Franța, Regatul Unit, Irlanda, Țările de Jos și Belgia care au avut în mod tradițional o prezență puternică în Catalonia și care au o bună conectivitate cu țara. Directorul ACT a explicat că „ne aflăm într-o situație complicată pentru continentul european cu instabilitatea creată de invazia rusă a Ucrainei și am decis să activăm o campanie specială în sprijinul destinațiilor noastre turistice și companiile noastre din industrie.”

De aceea planul de publicitate digitală s-a concentrat pe metamotor de căutare TripAdvisor și pe agenția de turism online Expedia, cum ar fi instrumente cheie pentru atragerea călători și poziționarea destinațiilor catalane. Promoția include și alte elemente de marketing precum activitatea de presă, influenți, agenții de turism și social media.

ACT și Turespaña participă la această acțiune în mod coordonat, fiecare contribuind cu 50% din finanțare. În acest sens, directorul Agenției Catalane de Turism, Narcís Ferrer i Ferrer, și directorul general al Turespaña, Miguel Sanz Castedo, însoțiți de primarul orașului Salou, Pere Granados Carrillo, au oferit detalii despre campanie celor douăzeci de reprezentanți ai sectorul turistic al Costa Daurada. Ferrer a fost conștient de faptul că „Costa Dorada, ca și alte destinații catalane, a avut întotdeauna un aflux bun de turiști ruși care, previzibil, nu se vor putea recupera în această vară.” Pentru a compensa această absență a turismului rusesc, campania va fi axată pe un public familial și pe segmentul vacanțelor.

Urmărește-ne pe rețele ________________________________________________________________

Twitter: @turismecat | @ afaceri | @ muncă Youtube: https://www.youtube.com/turismecat Sursa: 206 Agenția Catalană de Turism și Turespaña promovează o campanie specială pentru a compensa scăderea turismului rusesc în destinațiile turistice catalane