Tanara de 16 ani care a fost ranita in accidentul de la Villacanas a decedat azi-noapte la Spitalul din Toledo, unde a fost internata in stare deosebit de grava in data de 9 august.

Romanca se afla impreuna cu ceilalti 3 romani, care au murit la scurt timp dupa ce scaunele pe care se aflau s-au desprins de pe bratul instalatiei din parcul de distractii din Villacanas.

Numarul romanilor decedati in urma tragicului accident de la Villacanas (Toledo) a ajuns astfel la patru. 

Romanca locuia in Villamayor de Santiago (Cuenca) si a fost dusa la spital in stare grava cu traumatism cranian si facial si dupa ce a fost operata de urgenta a ramas in stare critica, potrivit Europa Press.

In accidentul de la Villacanas, cand un brat al unei instalatii din parcul de distractii s-a desprins in timp ce functiona, au murit trei romani, din Madridejos si din Campo Real, iar tanara de 16 ani a putut fi dusa la spital, insa ranile suferite au fost fatale.

Primaria din Villacanas a transmis un comunicat de presa prin care transmite condoleante familiei si prietenilor celor care au decedat in accidentul petrecut in 9 august. 

CITESTE SI:

{loadposition publi}