Centru comercial Dolce Vita (La Gran Manzana) din Alcobendas, gazduieste expozitia artistica „Arta ca si experienta religioasa„, expozitie prezentata si promovata de artisti romani care traiesc in zona Madridului. 

Expozitia include peste 60 de lucrari de arta printre care fotografii, picturi in ulei si acuarela sau basorelief in ghips, cu care se incearca sa se demonstreze ca emigrantii romani stiu sa-si arate fata lor necunoscuta, creativa si artistica, o latura nu tocmai cunoscuta sau prea putin mediatizata.

Cei 8 artisti care expun, unii pentru prima data, altii cu multa experienta deja, incearca sa ne transmita un mesaj profund in care arta e privita ca o experienta de viata transmisa prin propria viziune in domeniul artistic.

Capacitatea de a vedea in lucrurile banale si cotidiene, intr-o lume plina de stres si rutina este la indemana oricui insa un artist este cel dotat de sensibilitatea si capacitatea necesara pentru a transpune acest lucru in planul fizic si vizual pentru ca oricine sa poata admira creatia umana si divina si acest lucru sa devina accesibil, la indemana oricui, pentru ca lucrarea de arta sa penetreze suflete, sa deschida minti, sa stimuleze talentul incipient sau potencial si sa bucure inimi.

Aceasta este menirea artistului iar cei 8 artisti romani Robert Adrian Hasna, Carmen Morarescu, Andreea Bianca, Erik von Drachstedt, Laura Alexandra, Arradia von Drachstedt, Boumse Neko si Ivan Gregor ne-o demonstreaza pe deplin. Avand in vedere ca aceasta expozitie inaugurata pe 26 noiembrie a avut parte de o primire foarte buna din partea criticilor si iubitorilor de arta, durata ei s-a prelungit pana pe data de 23 decembrie! Pentru informatii suplimentare, artistii pot fi contactati la tel. 634 019 687 sau promotingculture@gmail.com.