Ambasada Romaniei in Spania anunta finalizarea procesului de selectie pentru ocuparea a 5 posturi de functionari consulari pentru Sectia Consulara din cadrul misiunii romane de la Madrid. In urma finalizarii procesului de selectie, desfasurat in perioada 10 decembrie 2011 – 21 ianuarie 2012, Ambasada Romaniei anunta candidatii declarati selectati, in ordinea mediilor obtinute in urma evaluarii: Ivancescu Andreia, Lucacian Carmen Aurelia, Bucur Elena Ramona, Avram Georgiana Eleonora, Filimon Laurentiu Ovidiu.

De asemenea, Ambasada anunta ca au fost retinuti in atentie, ca rezerve, pentru colaborare in viitor in eventualitatea eliberarii unor posturi de functionari consulari sau a unei eventuale suplimentari de functionari consulari, urmatorii 5 candidati (candidatii clasati pe locurile 6-10), in ordinea calificativelor obtinute in procesul de selectie: Chelu Flavius Florin, Soldubanu Anca Maria, Badea Silvia, Petre Ionela, Horumbete Mihaela.

In conformitate cu procedura anuntata, urmeaza ca Ambasada sa intreprinda demersurile interne specifice pentru aprobarea de catre Centrala MAE a incheierii de conventii civile de prestari servicii cu candidatii selectati.

Persoanele declarate selectate vor fi contactate telefonic si prin e-mail pentru detalii privind inceperea activitatii la Sectia consulara.

Reamintim ca pentru acest proces de selectie au fost depuse 95 de dosare, dintre care Comisia de evaluare a pre-selectat pentru etapa de interviuri 31 de candidaturi. Interviurile s-au desfasurat in perioada 16-21 ianuarie 2012. S-au inregistrat 4 cazuri de abandon, iar in final au fost admisi 5 candidati, au fost declarati rezerve pentru eventuale colaborari viitoare alti 5 candidati, iar restul candidatilor au fost declarati respinsi.

Ambasada Romaniei adreseaza tuturor candidatilor multumiri pentru interesul manifestat fata de activitatea Sectiei consulare si recomanda consultarea periodica a paginii web a Ambasadei pentru eventuale anunturi privind noi procese de selectie.