Ministerul Afacerilor Externe a demarat procedurile de organizare a alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie 2012, potrivit atributiilor ce-i revin prin lege.

In acest sens, in data de 3 octombrie 2012, a fost inaugurata pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe o sectiune adresata alegerilor parlamentare din 2012. Sectiunea „Alegeri parlamentare 9 decembrie 2012” poate fi accesata pe pagina de internet a MAE, la adresa http://www.mae.ro/node/15721 si contine informatii referitoare atat la atributiile MAE cu privire la alegerile parlamentare, cat si la activitatea Biroului Electoral de Circumscriptie nr. 43, care are ca scop gestionarea alegerilor la nivelul circumscriptiei electorale pentru cetatenii romani cu domiciliul sau resedinta in afara tarii.

Pagina de internet dedicata alegerilor va fi actualizata permanent pe masura ce vor fi disponibile noi informatii. MAE recomanda cetatenilor romani sa se informeze din timp asupra procedurii privind votul uninominal, pentru a-si putea exercita acest drept in bune conditii la scrutinul din 9 decembrie 2012.

LISTA ORASELOR IN CARE VOR EXISTA SECTII DE VOTARE