Expoziția „Inspired in Barcelona: A gathering place” ‘transferă cultura barceloneză a barului cu propuneri de design interior și design alimentar Prezența companiilor și profesioniștilor catalani la târgul este promovat de Guvern și Consiliul Municipal din Barcelona, ​​cu o expoziție proiectată de Barcelona Design Center Expoziția se deschide marți și se va desfășura până duminică în cartierul Brera, o principalele zone ale orașului în care se desfășoară activitățile Milan Fuorisalone 39 Companiile catalane și 60 profesioniștii catalani vor expune mai mult de 100 produse la Fuorisalone din Milano, cea mai mare întâlnire de design din lume. Anul acesta o vor face cu expoziția „Inspired in Barcelona: A gathering place”, dedicată culturii barului din Barcelona, ​​cu propuneri de design interior și food design Agenția „Inspired in Barcelona: A gathering place” pentru competitivitatea companiei a Departamentului de Afaceri și Muncă și pentru Departamentul de Industrii Creative al Consiliului Municipal din Barcelona. Expoziția a fost concepută de BcD – Barcelona Design Center și sponsorizată de Kriscadecor. Direcția artistică și grafica în mișcare sunt de Ivan Bravo, iar designul web este de The Others.

La ceremonia oficială de deschidere, care a avut loc marți, a participat directorul executiv al ACCIÓ, Joan Romero, care a asigurat că „ această expoziție va oferi o mare vizibilitate excelenței, creativității și talentului companiilor și profesioniștilor catalani, atât celor de natură artizanală, cât și celor din partea industrială ”. Pentru directorul executiv al ACCIÓ, în plus, expoziția catalană „ este un exemplu excelent al angajamentului Cataloniei față de această importantă vitrină care este orașul Milano. Dacă vrem să fim un reper internațional în acest domeniu, săptămâna designului din capitala Lombardiei este un eveniment de neratat ”. Expoziția, care va oferi exemple de design grafic, ilustrație, design interior și degustări gastronomice, se află în cartier. din Brera, una dintre principalele zone ale orașului în care se desfășoară activitățile care au loc la Milano în cadrul Fuorisalone. Mai exact, expoziția catalană se află într-o locație de pe Via Madonnina 39, o loc care oferă o succesiune de spații secrete de diferite dimensiuni în jurul unei curți pitorești care va fi deschisă publicului de la 7 la 12 Iunie Mai mult de 60 produse, concepte și lucrări vor umple cele două săli principale ale acestei expoziții, organizate în două macro zone, una dedicată sector contract pentru baruri și celălalt pentru design alimentar . Interpretarea temelor este opera curatorului expoziției, Martin Azua, designer și artist responsabil cu transmiterea sufletului Barcelonei și a valorilor sale în instalație, rezultat al echilibrului dintre tradiție și inovație.

În spațiul dedicat lumii designului interior și designului de produs, cu un ton informal și atractiv, Opt diferite ideile de bar vor fi articulate, cu personalitatea și mobilierul lor, printr-o varietate de produse capabile să dea o idee largă asupra culturii barului catalan.

Pe de altă parte, în spațiul dedicat designului alimentar, va avea loc un omagiu pentru cultura mesei, ca un compendiu al unei tradiții culinare care își are rădăcinile în crame, ferme, cafenele, restaurante, cocktailuri și terase. În acest sens, veți găsi proiecte de artă și ilustrație, explorări gastronomice și idei de veselă, ceramică care explorează noi forme, ambalaje inovatoare, cercetări asupra alimentelor viitorului, dar și sculpturi în pâine și piese unice. Companiile care își vor expune produsele în această ediție sunt: ​​ Aflote , Aparent, Arrels Foundation, BD Barcelona 203, Biscuits Bcn, Blasco & Vila, Bobino BV, Calma, Capdell , Comas Partners, El Celler de Can Roca, Enea Design, Estiluz, Faro Barcelona, ​​​​Florentine Kitchen Knives, GOFI, Insolit, Kave Home, Kettal, Kriskadecor, Lagranja Collection, Lékué, Livingthings, Lucirmás, Marcceramica, Marset, Milán Iluminación, SA , Mobilier 100, Argentona Pitcher Museum, Edițiile Omlete, Institutul Plat, Pott, Resol , RS Barcelona, ​​​​Santa & Cole, TotCor Project, Varlet, Vergés (Silleria Vergés, SA) și Vibia . Lista completă a companiilor și profesioniștilor care își vor expune propunerile în cadrul acestui târg poate fi consultată pe web din Inspired in Barcelona . Urmărește-ne pe rețele ________________________________________________________________

Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat Facebook @acciocat Linkedin ACȚIUNE ACȚIUNE pe Youtube 422118 Sursa: 12 Companiile catalane expun mai mult de 114 produse la Fuorisalone din Milano, cea mai importantă întâlnire de design din lume