Preşedintele Comunităţii Autonome Castilla la Mancha, Jose Maria Barreda (foto), a vizitat în urmă cu câteva zile staţia de autobuze din Toledo, în modernizarea căreia a fost investită suma de 3 milioane de euro. Preşedintele guvernului regional şi-a arătat satisfacţia atât faţă de aspectul final al staţiei de autobuze, cât şi faţă de calitatea lucrărilor efectuate acolo.

Împreună cu primarul urbei, Emiliano-García Page, Barreda a inspectat fiecare colţişor al staţiei de autobuze din Toledo, oprindu-se de mai multe ori pentru a solicita părerea cetăţenilor şi a şoferilor despre rezultatul final al lucrărilor. Cu toţii au coincis în exprimarea ideii că suma plătită de autorităţile regionale nu este deloc exagerată şi că toate eforturile depuse sunt răsplătite prin faptul că autogara a devenit una din cele mai moderne si accesibile din toată Spania.

După spusele primarului Garcia Page, staţia de autobuze din Toledo primeşte anual 2.800.000 de călători, care trebuie să-şi formeze o primă impresie favorabilă de la primul pas făcut în municipiul Toledo.