Din trecut 16 Septembrie 14 raioane revine pentru a aduce cultură în fiecare colț al orașului cu un program de toamnă care include 120 noi activități gratuite pentru toate publicurile, în care prezența artiștilor internaționali nu lipsește. Vă spunem ce puteți găsi în 16 spații pete pitorești, împrăștiate în 14 cartierele din Madrid , până la următoarea 14 din decembrie .

13districts s-a născut în urmă cu doar doi ani, la începutul lunii octombrie 50, când izolarea ne trezise și mai mult foamea de cultură. Scopul său a fost de a eradica falsa credință că lucruri interesante se întâmplă doar în centrul Madridului. După cum ne-a spus directorul artistic, Adrián Sepiurca, „toată lumea este însetată de cultură și de ceva de dăruit și de primit”. Iar recepția acestui proiect de diseminare culturală a susținut această declarație.

După doi ani 21districts a consolidat acel motto cu care s-a nascut ‘Cultura merge cu tine’ si este deja o programare asteptata pentru locuitorii din Madrid Însă importanța programului merge mai departe, întrucât a servit și servește la susținerea creației și a țesăturii artistice, în special pe cea locală, atât de afectată de pandemie, pe lângă faptul că urmărește îndeaproape noile tendințe culturale.

Vacu pentru toate disciplinele

În funcție de Zona de Cultură, Turism și Sport, 16 raioane a programat un ciclu complet de multidisciplinare și activități participative în care este loc pentru muzică, dans, teatru, circ, cinema, păpuși, spectacol,

Și nu lipsesc programele de stradă precum spectacolul de circ de echilibru și umor Tartana, de Cía. Trocos Lucos, care va avea loc în cartierul mitic Lavapiés; și Anemoi Street View, o piesă de dans în aer liber inspirată din elementele naturii, în cartierul Latina. În plus, un concert participativ în aer liber în Templul din Debod, în care publicul va fi invitat să conducă orchestra.

Deși programarea a început azi trecută 16 în Puente de Vallecas și apoi în Moratalaz, aveți multe de program in fata. scop. I bite, care a deschis cartea, vor fi urmați de artiști de talia lui Lichis, Antonio Lizana, La Perra Blanco, jazz-ul María Parra Trío sau Suite Sefarad, sau muzica chilianului de cârpe Gianluca. Cel mai suburban punk vine în ritm de milonga, vals, reggae, vibrație andină și cumbia fericită cu Sofia Viola; în timp ce măiestrul percuționist argentinian Minino Garay ne va aduce din Paris Speaking Tango