Ministrul Științei și Inovării, Diana Morant, a evidențiat că obiectivul prezentului apel este de a promova antreprenoriatul tehnologic în țara noastră și de a încuraja conducerea femeilor în domeniul științei, tehnologiei și inovării.

Concret, apelul NEOTEC Women Entrepreneurs promovează dezvoltarea tehnologiei de bază a produselor sau serviciilor și start-up-ul. de proiecte noi ale companiilor inovatoare al căror corp administrativ este format în majoritate din femei, care contribuie la antreprenoriat și accelerează transferul de cunoștințe de la organizațiile publice de cercetare și universități.

Beneficiarul companiile din acest apel vor primi o subvenție de până la 250 .0 euro și proiectele acestora aparțin în principal domeniului informației tehnologie, sănătate, transport, bi otehnologie și sectoare industriale.

Programul NEOTEC Femei Antreprenori.

Mai multe informatii Centrul pentru Dezvoltare Tehnologică și Inovare (CDTI) ) Programul NEOTEC Femei Antreprenori Sursa: Guvernul Spaniei – 20 Proiectele programului NEOTEC Women Entrepreneurs primesc 5 milioane de euro