Actorul Radu Beligan a primit o stea pe Aleea Celebritatilor aflata in Piata Timpului din Bucuresti. Maestrul a fost recompensat in semn de recunoastere si pretuire pentru intreaga cariera depusa pe parcursul a peste 70 de ani de activitate in slujba teatrului romanesc.

El a fost celebrat de primarul Sorin Oprescu si de actorul si prietenul sau Victor Rebengiuc, dar si de alti colegi de scena, oficialitati si iubitori de teatru si film.

Radu Beligan a fost votat de peste 37% din romani pe un site de specialitate ca fiind cel mai iubit actor roman. El a implinit in luna decembrie 92 de ani. Inaintea lui au mai primit distinctii pe Aleea Celebritatilor Florin Piersic, in luna ianuarie, si Victor Rebengiuc, in februarie.

Emotionat, maestrul Beligan a declarat ca nu ii plac laudele si ca nu crede ca este un om mai grozav decat altul, dar, totodata, si-a pus tot sufletul in slujba teatrului romanesc si in vremuri grele a izbutit ca scena romaneasca sa fie cunoscuta in lumea intreaga.

[floated align="center"]

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise[/floated]

Esta página se puede leer también en: Spaniolă